RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Трамп в новорічну ніч висунув Європі звинувачення через Україну

Президент США Дональд Трамп, відповідаючи на питання журналістів перед новорічною вечіркою, заявив, що Франція, Німеччина, а також НАТО в цілому повинні виділяти більше грошей Україні.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Голос Америки".

Трамп, говорячи про Україну, безпосередньо звернувся до лідерів європейських країн.

"Дуже хороша жінка, скажу вам чесно, канцлер Меркель. Де канцлер Меркель? Де французький президент Макрон? Чому вони не виділяють гроші (Україні - ред.)? Чому тільки Сполучені Штати?" , - заявив він.

На думку президента США, Франція і Німеччина повинні вкладати більше грошей в бюджет НАТО, а також виділяти допомогу для України.

Крім того, Трамп похвалив президента України Володимира Зеленського, розповідаючи про скандальну телефонну розмову з ним в липні.

"Це була ідеальна, абсолютно адекватна розмова з дуже хорошою людиною, з дуже хорошим президентом. Думаю, він дуже добре справляється. Значною мірою, чому його обрали президентом, це через корупцію. У них дуже велика корупція", - зазначив Трамп .

Як раніше повідомляв "Апостроф", імпічмент президента США Дональда Трампа висміяли в мережі фотожабою за участю головного героя популярного різдвяного фільму "Один вдома 2".