RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Названо ім'я нового представника України в Раді Європи: фото

У понеділок, 27 січня, на посаду Постійного представника України в Раді Європи був призначений відомий український дипломат і політик Борис Тарасюк.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народний депутат України Ірина Геращенко.

"Борис Тарасюк офіційно вступив на посаду нашого представника при Раді Європи. Вітаємо це кадрове рішення і бажаємо успіху і посилення українських позицій в Страсбурзі. Тарасюк - стара дипломатична школа в хорошому сенсі цього слова, коли людина працює на державу, а не тільки на Facebook. Хай щастить!" - написала вона.

Як відомо, Тарасюк двічі займав пост міністра закордонних справ України (в 1998-2000 і 2005-2007 роках), був народним депутатом України четвертого-восьмого скликань Верховної Ради. У парламенті він обіймав посаду заступника голови Комітету у закордонних справах ВРУ, голови підкомітету з питань законодавчого забезпечення і контролю за діяльністю дипломатичної служби.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в рамках зимової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), в якій бере участь і українська делегація, в понеділок, 27 січня, понад 30 делегатів піднялися з місць в знак заперечення проти участі в засіданнях Росії.