RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Миротворець", пропагандисти і лобісти Кремля: в ЗМІ розповіли про деталі візиту Медведчука в Німеччину

Лідер партії "Опозиційна платформа - За Життя" Віктор Медведчук знаходиться в Німеччині, де отримує інформаційну підтримку від партій, які симпатизують Росії і президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це повідомляє "Інформаційний навігатор".

Так, після проведення 23 січня в Люксембурзькому палаці першої виїзної конференції "Парламентський вимір Нормандського формату", на якій було піднято питання про залучення європейських парламентаріїв у процес мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, організатори заходу вирішили переміститися вже в німецький Бундестаг.

Захід Віктора Медведчука, де були присутні близько 20 осіб, висвітлили в основному федеральні російські ЗМІ.

Також український політик взяв участь в конференції "Міжпарламентська співпраця заради миру в Україні: презентація міжпарламентського виміру Нормандського формату", яка була організована німецькими парламентаріями від фракції "Альтернатива для Німеччини" Вальдемаром Гердтом і Петром Бюстроном - членами комітету закордонних справ німецького Бундестагу, які за інформацією ЗМІ, є лобістами інтересів Кремля в Бундестазі.

Як вважають журналісти, даний захід, за задумом організаторів, має нібито "створити фон для Віктора Медведчука як миротворця, який діє на міжнародній арені".