RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

"Путін для мене не Бог": Зеленський висловився про можливу зустріч із президентом РФ

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливу зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. При цьому він наголосив, що поки вона не відбулася, потрібно продумувати усі можливі її формати.

Про це повідомило видання "РБК – Україна".

На питання про те, чи вірить він у зустріч із главою Кремля, Зеленський відповів, що Путін для нього не Бог, щоб "вірити чи ні". На його думку, зараз просто необхідно будувати різні формати переговорів.

"Президент РФ для мене не Бог, щоб у нього вірити чи ні. Я вважаю, що треба робити все, щоб будувати різні формати зустрічі", - зазначив президент.

При цьому український лідер наголосив, що Україна завжди була і залишається відкритою для діалогів у будь-якому форматі. Тому головне питання, на думку Зеленського, полягає в тому, чи готова до цього Москва.

"Ми відкриті до діалогу. Але нам потрібно, щоб російська сторона сказала, що вони готові. Ми готові зустрічатися з РФ. Ми цього не боїмося. У будь-якому форматі. З будь-якими партнерами. Ми готові і на прямий діалог, тет-а-тет, нам все одно у якому форматі”, - додав президент.

Раніше ми повідомляли, що Україна твердо відповіла на "ультиматум Путіна" щодо НАТО.