RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зеленський може зустрітися з Путіним у несподіваному місці

Президент України Володимир Зеленський може зустрітися зі своїм російським колегою Володимиром Путіним у Пекіні 4 лютого під час відкриття Олімпійських ігор. При цьому речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що така зустріч не планується, однак повністю виключати таку ймовірність не потрібно.

Про це повідомило агентство "ТАРС".

При цьому він заявив, що Володимир Путін взагалі не планує проводити окремих двосторонніх зустрічей з іншими лідерами, які будуть гостями церемонії відкриття Олімпійських ігор.

"Ми вже неодноразово зазначали, що організатори церемонії вимушено застосовують цілу низку суворих обмежень як для спортсменів, так і для гостей, включаючи офіційних осіб ", - нагадав Пєсков. "Тому зі зрозумілих причин проведення жодних двосторонніх зустрічей у графіку президента Росії у Пекіні не планується", - додав він.

Відповідаючи на питання про можливу зустріч з Путіним Зеленським, Дмитро Пєсков заявив, що таку зустріч не планували, але повністю виключати можливість її проведення не варто.

При цьому він додав, що єдина двостороння зустріч із лідером іншої держави, яку планує Путін, це зустріч із лідером КНР Сі Цзиньпіном.

"Але, повторюю, якихось двосторонніх зустрічей, крім повноформатних переговорів з головою КНР Сі Цзиньпіном, у графіку президента Путіна немає", - наголосив він.

Раніше ми також повідомляли про те, що президент України Володимир Зеленський висловився про ймовірність зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.