RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

30 вересня

Всі новини

Індія викликала українського посла через слова Зеленського на адресу Моді

У понеділок, 15 липня, Індія викликала українського посла через висловлювання президента України Володимира Зеленського на адресу прем'єра Моді на тлі його візиту до Росії.

Про це повідомляє The Economic Times.

Міністерство закордонних справ Індії, за повідомленням видання, викликало українського посла через висловлювання президента України Володимира Зеленського на адресу прем'єр-міністра Нарендри Моді на тлі візиту останнього до Росії.

Також зауважується, що через коментарі президента Індія відклала засідання спільної робочої групи з питань культури з Україною.

Варто нагадати, що минулого тижня, а саме 8 липня, прем'єр Індії Нарендра Моді здійснив візит до Кремля та зустрівся з російським диктатором Володимиром Путіним. Президент України Володимир Зеленський розкритикував зустріч Моді у день, коли Росія завдала масованого удару по Україні:

"Це величезне розчарування і нищівний удар по мирних зусиллях – бачити, як у такий день лідер найбільшої у світі демократії обіймає в Москві найкривавішого злочинця у світі".

Нагадаємо, 8 липня росіяни масовано атакували ракетами Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ та Краматорськ. По містах було випущено понад 40 ракет різних типів.