RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Кривавий пастор" зробив сміливу заяву: Кличко напружився

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зробив заяву з приводу перемоги кримськотатарської співачки Джамали на "Євробаченні-2016" та проведення пісенного конкурсу в 2017 році в Україні.

"Джа-ма-ла! Пісня. Душа... Крим - Україна! Вітаю тендітну, сильну та безмежно талановиту співачку, яка принесла нашій державі перемогу! Одну з тих перемог, які так нам потрібні. Рівно за рік Україна прийматиме Євробачення. І нам потрібно використати всі можливості, щоб за цей рік стати дійсно європейською країною, щоб гості, які приїдуть до нас з усієї Європи, не відчули різниці між Києвом і Стокгольмом або іншим європейським містом! Цей рік повинен стати для нашої країни роком змін та перемог!", - йдеться в заяві Турчинова, розміщеному на сайті РНБО.

У свою чергу мера Києва Віталій Кличко пообіцяв, що столиця гідно підготується до того, щоб провести конкурс на найвищому рівні.

"Я неймовірно гордий за Україну і вдячний Джамалі за цю перемогу, яка сьогодні для нас усіх така важлива. Київ вдруге прийматиме "Євробачення", і ми зробимо все, щоб здійснити необхідну підготовку і провести конкурс на найвищому рівні", - сказав він, передає "УП".

Кличко підкреслив, що міська влада повинна зосередитися на забезпеченні гідного рівня інфраструктури, розміщенні учасників і гостей конкурсу, безпеці в столиці. Одним з можливих майданчиків для проведення конкурсу мер назвав НСК "Олімпійський".

Як повідомляв "Апостроф", віце-прем'єр України Павло Розенко з гумором прокоментував перемогу Джамали у фіналі "Євробачення-2016".