RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Тука здивував мережі фотографіями свого будинку

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, колишній луганський губернатор Георгій Тука показав свій будинок.

Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Таким чином колишній луганський губернатор відреагував на звинувачення від якогось Георгія Січкаря в тому, що Тука "накрався так, що йому вже нічого не потрібно".

"Напередодні Дня Прапора показували ролик, в одному з епізодів якого людина, дуже схожа на Туку, встановлює на дерев'яному будиночку прапор України. Так той будинок дерев'яний і коштує, мабуть, не один мільйон зелених", — навів Тука слова Січкаря.

"Георгій Січкар (який дуже схожий на людину), подивися, йолоп, на мій будиночок. Площа ділянки — 6 соток. Площа маєтку — 30 кв. м. Якщо ти той, хто схожий на людину, маєш бажання — можу тебе особисто повезти, щоб ти на власні очі побачив те, що "награбовано", — заявив Тука.

Фото з Facebook Георгія Туки

Як повідомляв "Апостроф", раніше Георгій Тука з іронією прокоментував конфуз російського пропагандистського телеканалу "Росія", який показав замість нього іншу людину.

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука заявив, що зрозумiв жителiв Донбасу за час роботи на посаді губернатора Луганської області.