RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

​Журналіст розповів про страждання Порошенко через нічне читання постів в Facebook

Президент Петро Порошенко часто ночами сам заходить у Facebook і читає пости про владу.

Про це розповів відомий журналіст Юрій Бутусов в інтерв'ю 24 каналу.

Він зазначив, що представники влади не інформовані про реальну думку українців. Більш того, Бутусов підкреслив, що політики не спілкуються зі своїм електоратом. У цьому контексті журналіст сказав, що керівництво країни помилково вважає думку користувачів Facebook позицією всього суспільства.

За словами Бутусова, Порошенко вночі сам заходить у Facebook і "змушує себе страждати": "Читає коментарі про владу, про себе годинами". Журналіст зазначив, що таким чином у президента формується поняття громадської думки.

Також згадав він і про іншого любителя соцмереж – главу МВС Арсена Авакова: "На жаль, у багатьох наших політиків є хвороба Facebook. Вони уявляють собі, що Facebook – це суспільна думка мільйонної країни, а це не так",

Як відомо, українське суспільство в Facebook вельми активно обговорює події в політичній сфері країни. Найчастіше резонансні події викликають неоднозначну реакцію в мережі. Раніше нардеп Віталій Чепінога з цього приводу написав пост про ідеального президента України за версією Facebook.