RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

З'явилося пояснення, чому дотепер не запрацювало Агентство з повернення активів

Затримка старту роботи Агентства з повернення активів пов'язана з тривалою процедурою створення підзаконних актів та конкурсного відбору кандидата на посаду голови органу.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів керівник Нацагентства з повернення злочинних активів Антон Янчук.

Він пояснив, що юридично агентство було створено в лютому минулого року, але його робота неможлива без керівника. Конкурсна комісія завершила відбір кандидатів, охочих очолити орган тільки восени 2016 року. І тільки в грудні Янчук офіційно був призначений керівником Агентства з повернення активів.

За його словами, з середини грудня розпочався процес фізичного створення органу. Тоді був прийнятий план дій уряду щодо створення органу на 2017 рік, була визначена гранична чисельність апарату.

"В кінці грудня 2016 року ми вже знайшли приміщення. В лютому нам вдалося закінчити всі формальні процедури та укласти договір оренди. Всі механізми по запуску агентства запустилися де-факто тільки з середини грудня 2016 року", - розповів Янчук.

Докладніше про створення і діяльності Нацагентства з повернення злочинних активів читайте в інтерв'ю на сайті "Апостроф".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: Янчук