RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Раді озвучили прогноз, чи дасть Порошенко добро на відставку Гройсмана

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко дав свій прогноз про те, чи піде президент України Петро Порошенко на відставку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Про це Лещенко сказав у коментарі "Апострофу".

Нардеп вважає, що рішення питання залежить від того, чи планує Порошенко влаштовувати дострокові вибори в Україні. На думку Лещенка, якщо український президент вирішить проводити вибори, то принесе Гройсмана у жертву. В іншому випадку, зазначає Лещенко, іншого кандидата в прем'єри, крім Гройсмана, в Раді знайти буде складно.

Депутат каже, що зараз для Порошенка головне — підпорядкувати собі Гройсмана, але при цьому не спровокувати вибори. Він зазначає, що прем'єр-міністр відверто намагається вести самостійну гру і часто відмовляється задовольняти побажання Порошенка, чим викликає його невдоволення. На думку Лещенка, Гройсман не бачить свого майбутнього з Порошенком, оскільки у нього є власні політичні амбіції.

Лещенко говорить, що зручним для Порошенка прем'єр-міністром може стати Степан Кубів, який зараз займає посаду першого віце-прем'єра, але через Раду провести його кандидатуру не вийде.

Докладніше про те, чи принесе Порошенко в жертву Гройсмана, читайте в матеріалі "Апострофа".