RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Авакова відреагували на скандал з призначенням нового глави поліції Дніпра

Радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко прокоментував призначення новим головою Національної поліції в Дніпропетровській області Віталія Глуховерi, який був помічений у футболці з символікою СРСР.

Про це Геращенко сказав в ефірі 112.

За словами Геращенко, фотографії, де Глуховеря у футболці з написом "СРСР", більше 10 років. Геращенко сказав, що якщо поритися, то така футболка і у нього є. За словами нардепа, якщо судити про призначення людей за футболками 10-річної давності, то сильну благополучну країну не побудувати.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко заявив, що в той час, коли було зроблено фото, радянська символіка ще не була заборонена в Україні.

"Треба подивитися, коли зроблена ця футболка. Я не думаю, що вона зроблена тоді, коли йшла війна з Росією", — сказав Варченко. Також він спростував інформацію про те, що Глуховеря свого часу був близький до екс-міністру внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Як повідомляв "Апостроф", глава МВС Арсен Аваков звільнив колишнього начальника поліції Дніпропетровської області після інциденту з побиттям правоохоронцями 9 травня ветеранів АТО.