RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Люди дуже втомилися: відома співачка і волонтер жорстко пройшлася по владі України

Відома українська співачка Анастасія Приходько розкритикувала дії нинішньої української влади.

Свою думку вона висловила в інтерв'ю "Апостроф. Лайм".

"Напевно, якось помічають та якось підтримують. Але погано виходить. В основному це припудрювання старих схем напускними "реформами", непоборна корупція та економічне й соціальне знущання над своїм народом", - відповіла Приходько на питання про те, чи помічає влада людей, які підтримують Україну.

Також вона зазначила, що в Україні суспільство поділене між бідними і багатими, що є одним з показників країн третього світу.

"Крадуть ті, хто крав. А ще й ті, хто на крові чесних людей з Майдану та фронту дорвався до влади. А справжні, прості люди один одному допомагають, один одного годують, один одному речі передають", - сказала виконавиця, додавши: "І зараз я би на місці влади не ризикувала. Тому що ситуація гарячішає та гарячішає з кожним днем. Люди можуть зірватися…".

При цьому Приходько не береться прогнозувати, чи піде суспільство на третій Майдан. Але зазначає, що на руках у людей дуже багато зброї, а влада повинна вирішувати проблеми народу замість своїх.

Читайте повну версію інтерв'ю з Анастасією Приходько для "Апостроф. Лайм": "Я б на місці влади не ризикувала – у людей багато зброї, і вони можуть зірватися".