RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Дмитро Карп вказав на маніпуляції Саакашвілі і його прихильників на кордоні

Дмитро Карп вказує на те, що при спробі прориву на територію України екс-президент Грузії, колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі разом зі своїми прихильниками грубо порушили українське законодавство. Про це Карп пише на своїй сторінці в Facebook.

"Саакашвілі разом з рядом народних депутатів вже просто прямими закликами до насильницького повалення влади підстьобнули протестувальників до силового прориву кордону. Тобто підстьобнули людей до скоєння злочину. Більш того й сам Саакашвілі і народні депутати дружно взяли участь у штурмі пункту пропуску та незаконно перетнули кордон України", - пише Карп.

За його словами, під час політичних розборок були пущені "в розхід" звичайні люди. У зв'язку з чим закликає правоохоронців поблажливо поставитися до вчинків людей, які "повелися на провокацію".

"Одночасно прошу притягнути до кримінальної відповідальності всіх народних депутатів і політиків, які очолили це дійство, в черговий раз прикрившись натовпом! Силовий прорив державного кордону?????? Штурм пункту пропуску? Ви серйозно???? Та хто б вас на що не провокував, ви товариші з головою дружити зобов'язані і прекрасно розуміли, що робите і чим це загрожує!!!! Чому не зупинили натовп?", - зазначає Карп.

Карп додає, що деякі політики вже почали називати прорив діями з евакуації людей з небезпечної зони можливого замінування. У цьому контексті він задається питанням, чи не самі політики зробили анонімний дзвінок про замінування, щоб спровокувати перекриття кордону і згодом почати штурм.