RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Казус Макрона: дипломат озвучив несподіваний прогноз по наступним виборам президента України

Колишній представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи в Мінську Роман Безсмертний вважає, що на наступних президентських виборах переможе кандидат, який зможе скористатися певними обставинами.

Про це він Безсмертний розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Переможе казус Макрона. З'явиться людина, яка не матиме бізнесу, а просто в силу обставин, які будуть складатися, буде йти до перемоги", - говорить він.

За словами Безсмертного, в політичну гонку залучать певних політиків, щоб вивести Петра Порошенка у другий тур.

"Буде представлена політична лінійка від [Олега] Ляшка до [Юрія] Бойка, [Святослава] Вакарчука, [Міхеїла] Саакашвілі (останній – також гравець, оскільки сегментує політичний спектр). Сюди будуть навмисно введені люди, щоб вивести Петра Олексійовича у другий тур, дуже багато гравців, ніби Вакарчука, [Вадима] Рабиновича", - зазначив дипломат.

Він підкреслив, що при такому підході відбудеться дискредитація діючих політиків, що відкриє шлях для нової фігури.

"Ймовірно, цю фігуру всі знають, як знали Макрона, який був міністром економіки. І цю людину всі бачать, але його особливість в тому, що він не буде ні з ким грати. Причому ці люди – Ляшко, Рабинович, Бойко – "вбивати" один одного, а в цей час умовний "Макрон" буде пропонувати вирішення проблем", - вважає Безсмертний.

Крім цього, він озвучив "формулу успіху" на майбутніх виборах: "Перемога за тим, хто спроможний відповісти на кілька питань: війна, безпека, соціальна сфера і земля. Якщо з'явиться людина, яка сформулює відповідь, ось вам і формула успіху".

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Війну на Донбасі загострюють, а героям АТО буде загрожувати в'язниця - Роман Безсмертний".