RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Джерела розповіли про президентські амбіції Авакова і його переговори з Тимошенко

В українському політикумі сумніваються в намірі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова стати президентом, при цьому повністю таку можливість не виключають.

Про це "Апострофу" стало відомо від представників БПП і "Народного фронту".

У відповідь на питання про те, чи збирається Аваков зайняти крісло президента, представники "Народного фронту" з іронією зазначають, що для початку чиновнику необхідно вивчити українську мову. В цілому ж однопартійці Авакова неохоче говорять про його політичні плани, як і про його ймовірних політичних партнерів.

Проте "Апострофу" вдалося дізнатися, що глава МВС і Арсеній Яценюк намагаються налагодити відносини з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко і про це знають в оточенні Петра Порошенка.

"Якщо вони їй допоможуть, то постраждають. Юля не пробачить їм того, що сталося в 2014 році", - коментують цю інформацію в БПП.

Не виключено, що підтримку в політичній кар'єрі Авакова може надати олігарх Ігор Коломойський, який, за заявою міністра, дзвонить йому "раз в пару тижнів".

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Президентський заділ Авакова: за чим стежать у Порошенка і при чому тут Коломойський.