RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відбілює репутацію: джерело розповіло про боротьбу Авакова за місце в майбутньому Кабміні

Поїздка міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в США може свідчити про те, що після невдалої реформи української поліції і скандалу з "рюкзаками Авакова", чиновник намагається отримати місце в новому Кабміні.

Таку думку в коментарі "Апострофу" озвучив представник БПП.

Під час поїздки в США Аваков підписав меморандум про співпрацю з директором ФБР Крістофером Реєм, провів ряд важливих зустрічей і представив план по поверненню Донбасу, суть якого в тому, що одними миротворцями окуповані території не повернеш.

"План Авакова нічим не відрізняється від плану Порошенка. Тільки Аваков може якісь речі відкрито говорити, а президент - ні", - прокоментував подію представник БПП.

Не виключено, що таким чином міністр намагався звернути увагу західних партнерів на свою участь у вирішенні таких важливих питань.

"Він почав відбілювання своєї репутації перед американцями після скандалів з "рюкзаками Авакова", що провалилася реформою поліції. І щоб зберегти своє місце вже в майбутньому Кабміні, він повинен вести переговори з Америкою", - упевнений представник БПП.

Детальніше про політичні амбіції міністра МВС читайте в матеріалі "Апострофа": Президентський заділ Авакова: за чим стежать у Порошенка і при чому тут Коломойський.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: Аваков, США, БПП