RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Чотири кандидати в президенти засвітилися на святі посольства США: фото

Учора, 3 липня, в Києві напередодні Дня незалежності США американське посольство організувало прийом для високопоставлених гостей. На запрошення відгукнулися численні представники української політичної тусовки.

Як повідомляє "Апостроф", фотографії з святкування виклали в соцмережі учасники заходу.

Кабмін на прийомі посольства США представляли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко та міністр юстиції Павло Петренко і його заступниця Наталія Бернацька. Були присутні також секретар РНБО Олександр Турчинов та лідер "Народного фронту", екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

На свято прийшов екс-глава Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Сергій Льовочкін. Останнього помітили в компанії з мером Києва Віталієм Кличком.

Олександр Турчинов і Арсен Аваков facebook.com/sevostianova
1 / 1
Екс-глава АП часів Януковича Льовочкін про щось розмовляє з Віталієм Кличком facebook.com/vladimir.fesenko1
1 / 1
Патріарх Філарет, Євстратій (Зоря) і нардеп від НФ Єленський facebook.com/liudmyla.fylypovych
1 / 1
Муфтій Саїд Ісмагілов і головний рабин Олександр Духовний facebook.com/liudmyla.fylypovych
1 / 1
Заступник міністра юстиції Наталія Бернацька в оточенні американських військовослужбовців facebook.com/sevostianova
1 / 1
Володимир Зеленський (в центрі) на святі посольства США facebook.com
1 / 1

Також на заході були присутні політики і представники шоу-бізнесу, яких називають потенційними кандидатами в президенти України. Йдеться про музиканта Святослава Вакарчука, шоумена і коміка Володимира Зеленського, співголову "Опозиційного блоку" Юрія Бойка, а також екс-міністра оборони Анатолія Гриценка.

Крім них на прийомі виявився ряд народних депутатів Верховної Ради з різних фракцій. Зокрема, представник БПП Сергій Лещенко, нардепи від "Самопомочі" Олена Сотник і Вікторія Войціцька, "фронтовики" Віктор Єленський, Леонід Ємець, представники "Батьківщини" Олексій Рябчин та Борис Тарасюк та інші.

Прийшли на захід і священнослужителі. Йдеться про патріарха УПЦ КП Філарета, архієпископа Євстратія Зорю, муфтія Духовного управління мусульман України Саїда Ісмагілова, головного равіна громад Прогресивного іудаїзму України та Києва Олександра Духовного.

У рамках урочистої церемонії були наживо виконані гімни США та України. Крім того, перед присутніми виступила посол США в Україні Марі Йованович. Вона, зокрема, звернулася до гостей свята українською мовою.