RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У столичній міськраді з'явилося новий громадський простір - Кличко

Мер столиці Віталій Кличко презентував журналістам новий громадський простір, облаштували в КМДА.

Про це повідомляє прес-служба міськадміністрації.

"Тут можна буде вирішити будь-яке питання, що стосується міської влади. Записатися, наприклад, на прийом до профільних заступників голови КМДА або керівників департаментів, зареєструвати листи або звернення. А також - за допомогою електронної системи-записатися до лікаря, в чергу в дитячий сад, отримати інші послуги, - розповів Кличко. - і все - швидко, зручно і в приємній атмосфері. Ми це робимо для комфорту киян ", - сказав Кличко.

За його словами, оновлене приміщення на першому поверсі тепер відповідає всім сучасним вимогам до комфорту відвідувачів.

Всі стіни між кабінетами прибрали, а простір розділили на різні зони скляними перегородками. Облаштували великий зал для прийому громадян, місце для лекцій, прес-конференцій та громадських зібрань. Також в приміщенні громадського простору тепер є дитяча кімната, а для зручності відвідувачів з немовлятами встановили пеленальні дошки і облаштували куточок для грудного годування. Подбали в оновленому приміщенні і про киян з обмеженими можливостями.

Мер зазначив, що у фахівців, які будуть працювати в приміщенні громадського простору, можна буде дізнатися будь-яку інформацію про надання пільг або субсидій в столиці.

"Також на моніторах буде транслюватися важлива і корисна для киян інформація. Показувати і засіданні Київради, - зазначив мер. - Ми прибрали всі ці "радянські"стіни, щоб люди бачили, що влада відкрита і нам нема чого ховати. Все абсолютно прозоро", - сказав Віталій Кличко.
Відкрити суспільний простір на першому поверсі КМДА для відвідувачів планують незабаром - після закінчення тестування комплексного програмного забезпечення.