RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Скандал з технікою для ЗСУ: лідер "Нацкорпусу" звинуватив владу у брехні

Завдяки секретності потреб в озброєнні влада покриває контрабандні фірми.

Про це в інтерв’ю виданню "Гордон" сказав лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький.

У суботу 9 березня, о 12:00 на Майдані Незалежності, партія влаштовує «День Гніву» з цього приводу.

Напередодні глава ГПУ Юрій Луценко заявив: "Напевно, всі знають, що є досить велика складність у ремонті бойової техніки підприємствами "Укроборонпрому". Велика кількість вузлів і агрегатів виробляється виключно в Російській Федерації і не може бути відтворена без мільярдних капіталовкладень на будь-яких підприємствах будь-якої частини світу... У час війни для воюючої країни я вважаю це прийнятним".

Саме на це звернув увагу Білецький, та пояснив, чому влада знову обманює українців. Десятки заводів і підприємств у Східній Європі пропонують послуги ремонту і модернізації військової радянської техніки. Наприклад, Вітчизняне підприємство ТОВ "Дніпро Спецтех" вже протягом трьох років виготовляє та ремонтує деталі військових машин.

Нагадаймо, програмою "Наші гроші" був опублікований сенсаційній матеріал, який набув масштабного розголосу не тіки в Україні, а і за її межами. Журналісти надали інформацію про факти корупції та контрабанди запчастин воєнної техніки з РФ. Основними фігурантами є вже колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, Ігор Гладковський, Василь Жуков, Андрій Рогоза, керівництво ДК "Укроборонпром", директори деяких державних підприємств.