RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

​В Ужгороді відбудеться круглий стіл на тему інклюзивності та легітимності конституційної реформи

5 квітня 2019 року в залі судових засідань (45 аудиторія) юридичного факультету Ужгородського національного університету відбудеться круглий стіл на тему інклюзивності та легітимності конституційної реформи.

Про це говорить на сайті університету.

"Сьогодні в політичному та медійному середовищі все частіше говорять про конституційну реформу. Головним завданням для громадянського суспільства у цьому відношенні є забезпечення її легітимності, використання процесу для посилення політичної та соціальної згуртованості країни, для нового поштовху реформ та модернізації держави, запровадження відкритої та інклюзивної політичної системи", - розповідають організатори заходу.

За їх словами, саме легітимність та інклюзивність конституційного процесу, а не зміст нової Конституції є головною умовою визнання та підтримки конституційної реформи у суспільстві та з боку міжнародної спільноти.

Круглий стіл ставить за мету обговорити та узагальнити бачення того, як повинен виглядати процес обговорення та ухвалення змін до головного документу держави.

До участі в обговоренні запрошуються представники наукового кола, громадськості, засобів масової інформації та інші зацікавлені сторони.

Варто зазначити, що захід проводиться Міжнародним центром перспективних досліджень в рамках проекту "Інклюзивна та легітимна конституційна реформа" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження"

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада