RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Колишній соратник Януковича зібрався на вибори в Раду: відео

Колишній прем'єр-міністр Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов, який перебував у владі при екс-президенті Вікторі Януковичі, вирішив балотуватися у Верховну Раду.

Про своє рішення скандальний політик заявив на сторінці в Facebook.

"Друзі, я прийняв рішення брати участь у позачергових парламентських виборах і очолити список партії "Незалежність". Парламент повинен обиратися народом на чесних виборах і працювати в інтересах народу. Ми хочемо, щоб ті, хто ганебно здали Крим своєю злочинною бездіяльністю відповіли за це", – зазначив він.

Зазначимо, що Могильов також очолював МВС України (з 11 березня 2010 року до 7 листопада 2011 року). У листопаді 2011 року і до початку анексії Криму Росією він був главою Радміну АРК.

Українські політики неодноразово звинувачували Могильова в тому, що він допомагав Росії захопити півострів. Сам Могильов всі звинувачення відкидав, а в 2018 році зізнався, що перед окупацією Криму проводив зустріч з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Єврокомісії пропонують продовжити до 23 червня 2020 року санкції проти Росії у зв'язку з анексією Криму.