RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Провокація з телемостом Путіна стала можливою через політику попередньої влади - нардеп

П’ятий номер списку "Батьківщини", секретарка Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформполітики Олена Кондратюк вважає, що організація спільного телемосту українського та російського каналів – це цинічне дійство проросійських сил, це акція для мобілізації "легковірних" виборців, яка стала можливою через бездіяльність Петра Порошенка на посаді президента.

Про це вона зазначила на своїй сторінці у Facebook .

"Усі пам’ятають звернення попередньої влади (президента Порошенка) до СБУ з вимогою розслідувати проросійський вплив на українські телеканали? Чим завершились ці звернення? Бездіяльними розмовами та маніпулюванням! Ну що ж, тепер маємо нахабне продовження впливу проросійської інформполітики", – пояснила політик.

На думку народної депутатки, за два тижні до виборів політтехнологи викладають останні карти. І бездіяльність нової влади не зупиняє їх від спекуляцій на темі національної безпеки.

Олена Кондратюк переконана, що спроба легалізувати мовлення заборонених в Україні російських телеканалів вимагає якнайскорішої реакції Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, сформованої попереднім президентом.

"Очікуємо офіційної позиції та дій від нового президента! Хочеться вірити, що буде попередження про неприпустимість ефіру брехливих пропагандистських каналів. Партнерство з брехнею не має жодного відношення до свободи слова!", – підсумувала народний депутат.