RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Тарута звинуватив Коболєва в свідомому доведенні "Нафтогазу" до банкрутства

Народний депутат ВРУ і лідер партії "Основа" Сергій Тарута вважає, що діяльність Андрія Коболєва на чолі "Нафтогазу" демонструє повну некомпетентність діючого уряду.

Таку думку він озвучив в ефірі каналу "112-Україна".

"Зараз відбувається абсолютно незрозуміла ситуація з Коболєва і Вітренко, які поставили в залежність від своїх дій всю державу, і свідомо доводять "Нафтогаз" до банкрутства. Це - злочин. Кабінет міністрів повинен призначити в органи управління цією держкомпанією людей, які будуть відстоювати інтереси України", - заявив нардеп.

Політик вважає несправедливим по відношенню до громадян нинішній високий рівень цін на газ. Вони можуть бути істотно знижені, і для цього є всі можливості, заявив народний депутат.

"Збільшення ціни на газ на тлі зниження цін на світовому ринку - це несправедливість по відношенню до власних громадян. Цю проблему треба вирішувати, а не займатися спекуляціями. Україна має великі запаси газу, і, за нашими підрахунками, може повністю забезпечити власні потреби протягом декількох років. Для цього необхідна політична воля, відкритий ринок і прозорі правила гри", - зазначив Тарута.

Партії "Основа" та "Батьківщина" об'єднали свої зусилля і команди на парламентських виборах 21 липня. Сергій Тарута йде №2 у виборчому списку "Батьківщини".