RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Кличко вимагає розслідування від НАБУ, щоб спіймати Богдана на брехні - експерт

Звернення мера Києва Віталія Кличка в НАБУ з вимогою почати розслідування змусило громадськість засумніватися в заявах глави Офісу президента України Андрія Богдана.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив політичний експерт Володимир Макаровський.

"Віталій Кличко звернувся до НАБУ з вимогою почати провадження за заявою Андрія Богдана про пропозицію йому хабара. Це сильний вчинок, яким Кличко чітко і ясно показує всю голослівність звинувачень Богдана, які спрямовані тільки на те, щоб по-рейдерськи забрати Київ у киян", - вважає він.

Політичний експерт підкреслив, що цим зверненням Кличко хоче спіймати Богдана на брехні.

"Кличко не боїться звинувачень Богдана. Про це і говорить той факт, що він сам звернувся в правоохоронні органи. Якщо Богдану і правда пропонували хабар, то чому він сам не пішов у НАБУ? Може, тому, що він просто балабол, як і всі колишні регіонали? І може глава Офісу президента тільки робити гучні заяви, а не боротися з корупцією. У принципі, повторюся, чого ще чекати від екс-регіоналів, які давно заслужили славу брехунів, гопників і балаболів", - зазначив Макаровський.

Він також підкреслив, що з ситуації, що склалася, можна зробити тільки один висновок - Кличко впевнений у своїй правоті.

"Кличко звернувся до НАБУ замість "потерпілого" Богдана тому, що впевнений у своїй правоті. Цим вчинком він поставив керівника Офісу президента в дуже неприємне становище. Бо не буде людина, причетна до злочину, вимагати відкрити справу проти самого себе. Кличко зробив сміливий вчинок і звернувся в НАБУ, змусивши засумніватися в звинуваченнях Богдана, який своєю бездіяльністю просто зганьбився", - резюмував Макаровський.