RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ткаченко використовував ресурс каналу "1+1" для того, щоб зайняти місце Кличка - експерт

Генеральний продюсер "1+1" Олександр Ткаченко використовував ресурс телеканалу для того, щоб знизити рейтинг мера Києва Віталія Кличка і зайняти його місце.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив політичний експерт Михайло Шнайдер.

"Сьогодні з'явилася гаряча новина про те, що Ткаченко, той самий генпродюсер "1+1", прямо і відкрито заявив про свої амбіції стати главою Київської адміністрації. Тепер стає зрозуміло, чому він і підконтрольний йому телеканал два роки, мало не кожен день, "мочили" Кличка. Всі ці так звані "журналістські розслідування" виходили без будь-яких фактів і доказів, а їх головне завдання - маніпулювати думкою телеглядачів, тобто нашою з вами думкою", - заявив експерт.

За його словами, за "журналістськими розслідуваннями" ховалася банальна боротьба за владу в столиці.

"Ткаченко просто-напросто використовує своє службове становище і рейтинговий канал для того, щоб "мочити" свого конкурента і банально зайняти його місце. Відверто кажучи, ще на президентських виборах "плюси" не відрізнялися особливою об'єктивністю, а тепер взагалі не соромляться використовувати свої можливості в політичних цілях. Так що сліпо вірити всьому, що говориться в їх сюжетах, не варто", - вважає політолог.

Він також підкреслив, після суду Кличка з телеканалом "плюсам", швидше за все, доведеться давати публічні спростування своїх сюжетів.

"Нам практично цілодобово вселяють напівправду, брехню і маніпуляції про фантастичні корупційні схеми, про якихось смотрящих і інші фантазії. Не підкріплюючи це ні доказами, ні документами, ні фактами. Просто постійний потік бруду. Але рано чи пізно за все доводиться відповідати. Я з нетерпінням чекаю того моменту, коли суд розгляне позови від Кличка до каналу "1+1". І я підозрюю, що в результаті "плюсам" доведеться давати спростування своїх же "геніальних" сюжетів", - підсумував Михайло Шнайдер.