RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Зеленського розповіли, які комітети в Раді віддадуть опозиції

У майбутньому складі Верховної Ради президентська партія "Слуга народу" готова віддати опозиційним політичним силам відразу шість комітетів.

Про це повідомив глава партії Дмитро Разумков, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами політика, опозиція може розраховувати на наступні комітети парламенту: з питань прав людини і деокупації тимчасово окупованих територій, свободи слова, молоді та спорту, євроінтеграції та комісію з питань ветеранів.

"Що ми пропонуємо в якості керівних посад в комітетах, то ми пропонуємо: з питань прав людини і деокупації тимчасово окупованих територій, свободи слова, молоді та спорту, євроінтеграції та комісію з питань ветеранів", - заявив він.

Разумков зазначив, що сподівається на конструктивну співпрацю з іншими політичними силами в Раді.

"Сподіваюся, що робота в парламенті буде спрямована не на політичну позицію або опозицію, а на розвиток нашої держави. Думаю, що до вечора ми вже отримаємо всі пропозиції по керівному складу в комітетах і до ранку вийдемо з консолідованою позицією", - сказав лідер "Слуги народу".

Політик відмовився називати імена претендентів на посади керівників комітетів, уточнивши, що консолідованої позиції з цього питання у партії поки немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Раді попередили, що опозицію партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" в парламенті можуть скласти всі інші фракції, причина цього - неприйнятне для них розподіл комітетів парламенту.