RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Супрун розповіла про параною у нового керівництва МОЗ

Нове керівництво Міністерства охорони здоров'я України підозрює, що стара команда, що залишилася у відомстві після відставки Уляни Супрун, має упереджене ставлення до нього.

Про це екс-глава МОЗ Уляна Супрун розповіла в інтерв'ю "Українській правді".

"На жаль, нове керівництво МОЗ має параною, що люди в міністерстві проти них. Але це не так. Вони працюють на український народ, а не на Супрун або окрему політичну силу. І поки у нас не буде розуміння, що держслужбовці працюють на країну, а не на політичну силу, ми не будемо здоровою, дорослої європейською країною", - сказала вона.

Супрун зазначила, що перед звільненням закликала співробітників не саботувати роботу нового керівництва, шукати способи взаємодії з ними і не звільнятися з займаних посад.

У той же час нове керівництво МОЗ, за її словами, не захотіло зустрітися з нею.

"Це було як: "До побачення, тут залиште ключі, ми не хочемо з вами спілкуватися", - зазначила Супрун.

Вона негатівно оцінила такі дії нової влади, додавши, що при ній в МОЗ підготували план реформ у сфері охорони здоров'я на найближчі 5 років - перехідну книгу. Чи будуть нова влада дотримуватися цього плану, Супрун не уточнила.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Уляна Супрун розповіла про погрози фізичної розправи і побиття її чоловіка під час скандалу зі звільненням ректорів Одеського медуніверситету та Національного медичного університету імені Олександра Богомольця.