RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нардеп Холодов причетний до роздрібної реалізації сигарет: у ЗМІ показали схему

Народний депутат України, заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Андрій Холодов активно виступав за ухвалення поправки №8 до законопроекту №1049, яка нібито була вигідною для його мережі роздрібних тютюнових "Т-кіосків".

Про це свідчить стенограма засідання Комітету від 3 жовтня 2013 року, передають "Коментарі".

"Ця правка дозволить виробникам дати прямі контракти на умовах фіксованої маржі. Що дуже добре для компаній, які будуть її використовувати", - заявив він.

Про те, що Андрій Холодов є власником мережі роздрібного продажу тютюнових виробів "Т-Кіоск", говорить, зокрема, екс-нардеп і колишній керівник Держкомітету з регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський.

"Кум Медведчука, партнер скандального забудовника Микитася, власник тютюнових Т-кіосків і величезної вілли у Відні - саме такої людини не вистачало в українській владі", - повідомив Бродський.

Вказує на це і аналіз даних інформаційної бази прав власності YouControl. Судячи з цих даних, мережу роздрібного продажу тютюнових виробів Холодов може контролювати через родичів і довірених осіб.

Згідно ст. 22 Закону України "Про запобігання корупції", народним депутатам заборонено "використовувати своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди". А згідно зі ст. 28 цього ж Закону, народні депутати зобов'язані не допускати "виникнення реального або потенційного конфлікту інтересів".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: