RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Показове політичне переслідування: у "Народному фронті" опублікували заяву щодо справи проти Ляшка

Партія "Народний фронт" розцінює оголошення підозри лідерові Радикальної партії Олегу Ляшку за справою, що передбачає міру покарання від 4-х до 7-ми років, як намагання показового політичного переслідування.

Про це йдеться в повідомленні на сайті партії.

"Олег Ляшко виступив проти імпорту російської електроенергії, що веде до руйнування енергетичної незалежності України та захоплення її Росією. Ми упевнені, штовханина Ляшка з представником влади, який свідомо пролобіював імпорт електроенергії з Росії, використовується як банальний привід для демонстративної розправи за політичну позицію", - зазначили у партії.

У партії зазначили, що фракція "Народного фронту" під час роботи у парламенті попереднього скликання та лідер політичної сили Арсеній Яценюк на посаді прем‘єр-міністра України у 2014-2016 роках ініціювали та приймали комплекс рішень для звільнення України з "енергетичних зашморгів" країни-агресора.

"Саме тому ми обурені діями представників нинішньої влади, які повертають це ярмо, завдаючи шкоди національним інтересам України", - йдеться у повідомленні.

Актив "Народного фронту" заявив про підтримку позиції Олега Ляшка та готовність взяти його на поруки та внести необхідну суму застави.