RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Йде атака на наш суверенітет: Тимошенко заявила про необхідність термінових дій

Президент Володимир Зеленський та його парламентсько-урядова більшість довели свою некомпетентність та неспроможність забезпечити в Україні зміни, яких чекали люди. Настав час для негайних дій.

Про це заявила Юлія Тимошенко на телеканалі "112. Україна".

"Руйнується система державного управління. У парламенті балаган, інколи незрозуміло – це цирк, чи бордель. Так країною не керують. Це треба негайно зрозуміти і припинити таку історію, бо потім нам ніхто не допоможе", – заявила лідер "Батьківщини".

На думку політика, ухвалені пропрезидентською коаліцією рішення доводять, що сьогодні реалізується сценарій колонізації України. Роздержавлення стратегічних підприємств, виведення газотранспортної системи з-під контролю Кабміну, розпродаж землі іноземцям – це свідчення того, що невіглаством нинішньої влади користуються транснаціональні корпорації.

"Сьогодні фактично йдеться про атаку великих фінансових організацій з-за кордону на наш суверенітет", – пояснила народний депутат.

Лідер "Батьківщини" нагадала, що пропонувала президенту стратегічний план відродження країни та допомогу в його втіленні. Але замість того, щоб керуватися національними інтересами, глава держави вирішив покладатися на міжнародних шахраїв. Тому партія перейшла в опозицію.

"Питання щодо ринку землі було останньою краплею. Україна більше не є суб’єктною, вона втрачає свою суверенність. Наш перехід в опозицію – відповідь на те, що держава в турборежимі почала рухатися до стану новітньої колонії. Так країною керувати не можна, треба негайно змінити курс", – обурилася Голова партії.

Україна не має часу та запасу міцності, аби займатися самообманом, – переконана лідер "Батьківщини". Потрібно визнати, що люди помилилися з вибором і якомога швидше виправляти ситуацію, заручниками якої вони стали.

"Мусимо негайно діяти. Треба відкинути всі ілюзії та серйозно працювати над тим, щоб влада змінилася не через п’ять років, а негайно. Наше право – робити все, щоб захистити своє життя та життя своїх дітей. Не зробимо цього – будемо винні", – підсумувала Тимошенко.