RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зеленський розпочав зустріч з Макроном: відео

У понеділок, 9 грудня, в Єлісейському палаці проходить зустріч в "нормандському" форматі, на яку вже прибув президент Володимир Зеленський, який в даний момент вже проводить переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Відомо, що всередині палацу в зв'язку з цим, спостерігається суєта, всюди мікрофони і камери. Без ажіотажу не обходиться.

На зустріч у президентів відведено 25 хвилин. Після цього, Зеленський зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Їх переговори триватимуть півгодини.

Вже після цього передбачається спілкування всіх чотирьох лідерів, яке займе за часом 2 години 45 хвилин.

Доповнено. Як повідомили в Офісі президента, під час зустрічі Макрон "як приймаюча сторона, ознайомив Володимира Зеленського зі сценарієм і форматом проведення переговорів". Також в прес-службі президента уточнили, що "це була перша двостороння зустріч в рамках переговорів, запланованих сьогодні для напрацювання бачення завершення війни в Донбасі".

Як повідомлялося, раніше переговори в Єлисейському палаці стартували о 17:00 за київським часом. Детальніше про них, читайте в матеріалі "Апострофа": Зустріч Зеленського і Путіна на Нормандські саміті в Парижі: онлайн трансляція і всі подробиці.