RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Зеленський скасував свої догани на адресу заступників Богдана: подробиці

У п'ятницю, 27 грудня, президент України Володимир Зеленський своїм Указом зняв дисциплінарні санкції з першого заступника керівника Офісу президента України Сергія Трофимова та заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенко.

Про це йдеться в Указі Президента № 958/2019, опублікованому на сайті глави держави.

"Зняти достроково догану, оголошену Указом Президента України від 17 вересня 2019 № 699 "Про притягнення до дисциплінарної відповідальності", з Трофимова Сергія Володимировича - першого заступника Керівника Офісу Президента України і Тимошенко Кирила Владленовича - заступника Керівника Офісу Президента України", - йдеться в документі.

Слід зазначити, що догани чиновники Офісу президента отримали після того, як відбулася поїздка глави держави до Дніпропетровської області 14 вересня. Вони були оголошені за "неналежне виконання посадових обов'язків", причиною за словами Тимошенко, послужили деякі організаційні моменти в поїздці.

"Були моменти, які були не зовсім чітко організовані, були деякі моменти, коли місцева влада не дуже вірно себе вела саме з організацією, попередженням нас по деяких моментах організації, але відповідальний за це Офіс президента, тому що це поїздка президента. Ось тому і є догана", - пояснив заступник голови Офісу президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив з посади голови Державного бюро розслідувань Романа Трубу, призначивши на цю ж посаду народного депутата від "Слуги народу" Ірину Венедіктову. Про її призначення "Апостроф" з посиланням на свої джерела в парламенті писав до цього.