RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Слідчий ДБР відзначився скандальною поведінкою в аеропорту Києва

Слідчий ДБР Тарас Заставний 3 січня в аеропорту "Жуляни" грубо образив і принизив пасажирку.

Про ситуацію розповіла жінка на ім'я Вікторія на особистій сторінці у Facebook.

Вікторія мала квитки на рейс Київ-Мілан. Але в останню хвилину його відмінили і пасажирим подали інший літак із значно меншою кількістю місць на борту, ніж було бажаючих полетіти. Спочатку працівники аеропорту пропустили пасажирів із дітьми й тих, хто встиг забронювати місця раніше. Інші вишикувалися у живу чергу та стали чекати на посадку.

Цієї миті Вікторія помітила чоловіка, у якому впізнала слідчого ДБР Тараса Заставного. Разом із ним подорожувала жінка на ім'я Єлизавета. Незважаючи на те, що Вікторія була у черзі першою, Заставний почав вимагати, щоб на літак посадили саме його. Потім, за словами жінки, почав телефонувати комусь із ДБР. А кількома хвилинами пізніше дзвінок отримали вже працівники аеропорту, які й провели слідчого та його супутницю на посадку. Наостанок чоловік грубо вилаяв Вікторію і сказав, що вона теж може телефонувати, куди завгодно, але його це не обходить. А Єлизавета порадила жінці "закрити рота".

Допис Вікторії набрав популярності у соцмережі. Багато користувачів підтримують жінку у бажанні притягнути Заставного до відповідальності. Але є й такі, які виправдовують чоловіка. Мовляв, усі проблеми він телефоном вирішував не зі своїм керівництвом, а з туристичним менеджером.

Як раніше інформував "Апсотроф", генеральний прокурор Руслан Рябошапка прийняв рішення про звільнення Віктора Чумака з посади головного військового прокурора. При цьому він отримав нову посаду в Офісі генерального прокурора.