RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Президент несе відповідальність: Тимошенко висловилася щодо скандалу зі "слугою народу" і собакою

Президент України Володимир Зеленський несе персональну відповідальність за кожну людину, яку він привів до влади, і має викликати до себе депутата Євгена Брагара і попросити його написати заяву про складення депутатського мандата.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді, коментуючи слова депутата, який порадив пенсіонерці, що не може заплатити за комунальні послуги, продати собаку.

"Мені здається, що команда президента зайняла посади та з’їла собі мозок. Те, що вони роблять, суперечить не тільки моралі, але й системі життя людей. Вважаю, що депутата, який від імені партії "Слуга народу" запропонував продати домашніх тварин, щоб заплатити за комунальні послуги, треба негайно позбавляти мандата", – переконана Юлія Тимошенко.

Скандальна заява Євгена Брагара, впевнена політик, це не лише позиція окремого депутата від "Слуги народу", а "філософія усієї президентської команди, і якщо цей ганебний випадок не буде покараний – ця філософія стане філософією життя всієї країни".

"Слуги народу" примушують українців продати своїх домашніх тварин, завтра вони скасують обмеження на восьмигодинний робочий день, післязавтра вони на 8% збільшують тарифи. Межі не буде – треба реагувати негайно!" – закликала Юлія Тимошенко.