RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зеленський призначив нового начальника Івано-Франківської області

Тимчасово виконуючим обов'язки голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації призначений Віталій Федорів, який раніше обіймав посаду заступника голови ОДА.

Як повідомили в прес-службі Офісу президента, відповідний указ №44 / 2020 президент України Володимир Зеленський підписав у понеділок, 10 лютого.

"Тимчасово покласти виконання обов'язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації на Федоріва Віталія Васильовича", - йдеться в указі.

На посаді заступника голови ОДА в компетенції Віталія Федоріва були в першу чергу питання ефективного використання бюджетних коштів в частині першочергового виплати заробітної плати працівникам установ, що фінансуються з місцевих бюджетів.

Колишній глава Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль пропрацював на цій посаді лише півроку. За пропозицією президента Зеленського він був призначений міністром розвитку громад і територій, а також - віце-прем'єр-міністром України.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 6 лютого, президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Львівської обласної державної адміністрації.