RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Ображав Зеленського: в мережі знайшли "компромат" на нового міністра, він відповів

У мережі помітили пости і коментарі нового міністра Кабінету міністрів Олега Немчинова, які говорять про негативне ставлення до президента України Володимира Зеленського.

Сам міністр пояснив свою позицію в Facebook.

Раніше Немчинов невтішно відгукувався в інтернеті про тоді ще кандидата в президенти Зеленського і активно підтримував його попередника Петра Порошенка.

Так, Немчинов називав Зеленського "слугою Кремля" і "резидентом", постив матеріали, в яких президента охрестили "кумиром бидла" і висловлював сумніви щодо його відданості країні.

Крім того, новий міністр хвалився в мережі, що "організовував праймеріз" в "Європейську солідарність" і на президентських виборах віддав свій голос за Порошенка.

Міністр Немчинов вже прокоментував старі публікації: "Не встиг приступити до виконання обов'язків, а вже з скріншотів репоста про хід виборчої кампанії 2019 недоброзичливці перекручують і коментують!".

"Я дякую прем'єр-міністру за пропозицією стати частиною урядової команди, а президенту за те, що для нього професіоналізм, проукраїнська позиція і викорінення корупції у владі є пріоритетом над тим, як ти голосував в 2019 році!" - написав Немчинов.

Нагадаємо, в середу, 4 березня, під час позачергового засідання Верховна Рада України перезавантажила Кабінет міністрів, проголосувавши за його новий склад. Олег Немчинов змінив на посту Дмитра Дубілета.

Як повідомляв "Апостроф", 4 березня прем'єр-міністра Олексія Гончарука відправили у відставку, на його посаду призначили Дениса Шмигаля.