RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Протягнули шахрайським способом: Тимошенко висловилася щодо закону про ринок землі

Українська земля за Конституцією має належати людям, а всі, хто був причетний до голосування за земельний ринок, – відповідатимуть перед судом.

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко у програмі "Право на владу" на "1+1".

"Під час голосування ми побачили команди та фракції, які працюють на замовлення глобальних фінансових корпорацій. Ми побачили, що парламентом, на жаль, керують не українці, а глобальні фінансові спекулянти, які відчули, що отримали контроль над Україною. Ми цього так просто не залишимо. Закон про розпродаж землі, який буде підписано президентом, не діятиме – ми докладемо до цього всіх зусиль", – запевнила лідер партії.

Юлія Тимошенко наголосила, що вона з командою "Батьківщини" усіма законними методами буде боротися за те, щоб земельний закон не набув чинності, а влада не відібрала в людей землю.

"Батьківщина" подала проєкт постанови, яким зупинила підписання президентом закону про землю. Якщо президент його підпише – наша команда готова робити подання до Конституційного суду. Ми подаємо звернення в НАЗК проти всіх, хто був учасником протягування цієї афери. Ніхто не ухилиться від відповідальності. Землю повернемо людям, а причетні до протягування закону відповідатимуть згідно з Кримінальним кодексом", – резюмувала Юлія Тимошенко.