RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Перетворили країну на посміховисько: Богдан різко відповів Зеленському

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що президент України Володимир Зеленський і його команда за чотири місяці перетворили країну на посміховисько.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Так Богдан публічно відреагував на інтерв'ю глави держави. Юрист зазначив, що "правила ділової етики до дозволяють порядним людям коментувати період спільної діяльності, навіть у разі, коли ці люди розійшлися". Крім того, він зазначив, що є носієм "чутливої" для Зеленського інформації, але натякнув, що буде зберігати мовчання.

"Про позбавлення мене влади - так я Вам вдячний, тому що моє ім'я не буде мати відношення до хаосу в який Ви кидаєте країну. Дозвольте мені нагадати одну нашу з Вами домовленість - я пообіцяв що буду поруч з вами чесно працювати, до того моменту, поки мені не дозволите піти. Оскільки я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії. І я багато зробив за півроку - Ми з Вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу в країні, яку Ви за чотири місяці перетворили на посміховисько", - написав Богдан.

Він також додав, що Зеленським маніпулюють.

"Мені щиро шкода, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, Ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві примхи непрофесійних і самозакоханих людей, які Вами маніпулюють", - зазначив колишній глава Офісу президента.

У своєму інтерв'ю Володимир Зеленський розповідав про те, як пропонував посади топ-чиновникам часів Віктора Януковича.

Також він зазначив, які поради йому давав олігарх Ігор Коломойський.

Крім того, президент відповів на запитання, яке хвилює багатьох українців - чому він не відправив у відставку главу МВС Арсена Авакова і чи існують які-небудь домовленості з цього приводу.

Як повідомляв "Апостроф", рейтинг підтримки президента України Володимира Зеленського за останній місяць впав на 5 пунктів. Також більш ніж на 4 пункти знизився рейтинг президентської партії "Слуга народу".