RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Співробітник РНБО заразився коронавірусом: перші подробиці

Один із співробітників апарату Ради національної безпеки і оборони (РНБО) захворів коронавірусною хворобою. У зв'язку з цим відомство переходить в онлайн-режим роботи.

Про це в коментарі ZN.UA повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

За словами, йдеться про працівника Ситуаційного центру РНБО, який розташовується на вулиці Петра Болобачана, а не в Офісі президента на Банковій.

"Справді, один із співробітників Ситуаційного центру РНБО отримав позитивний результат тесту. Стан співробітника задовільний. Проводиться, як годиться в таких випадках, епідеміологічне розслідування, встановлюються особи, що з ним контактували", - розповів Данілов.

Також секретар РНБО додав, що всі, хто мав контакт із хворим, здали тести і чекають на результат.

"Не чекаючи його, ми вже обмежили спілкування, контакти, перейшовши в онлайн-режим", - додав Данілов.

Нагадаємо, у вівторок, 16 червня, дружину президента України Олену Зеленську, яка заразилася коронавірусом, госпіталізували до столичної лікарні. Лікарі діагностували у першої леді країни двосторонню полісегментарну пневмонію середнього ступеня тяжкості.

У той же час президент України Володимир Зеленський обмежив зустрічі і знаходиться на частковому карантині через виявлення коронавірусної інфекції у першої леді Олени Зеленської.

Нагадаємо також, що представники Офісу президента здали тести на коронавірус після того, як відвідали Францію.