RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Слугу народу" Оксану Дмитрієву помітили в обіймах двох різних депутатів

Народний депутат з президентської фракції "Слуга народу" Оксана Дмитрієва користується підвищеною увагою у Раді - вона приковує погляди своїми дорогими аксесуарами, як от годинником швейцарської марки Jacob & Co, який політик "засвітила" на засіданні парламенту 15 вересня. Цьогораз Дмитрієва стала героїнею хроніки після того, як її помітили в обіймах двох нардепів.

Пікантні фото політика зробив кореспондент "Апострофа".

Оксана Дмитрієва вразила своїх колег-чоловіків по Раді шармом і красою настільки, що з нею не проти були обійматися щонайменше двоє з нардепів просто під час засідання в парламенті.

На фото Оксана Дмитрієва - в обіймах двох депутатів. Фото зроблені в різні дні, тому на ній різний одяг. На першому знімку - депутат Артем Дубнов, особа іншого - на рівні припущень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на засіданні депутатського комітету в Інституті раку Оксану Дмитрієву помітили з елітним годинником марки Cartier. Вартість такого аксесуару 7 150 доларів.

До слова, раніше народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Оксана Дмитрієва "засвітила" в українському парламенті дорогий мобільний телефонвартістю близько 45 тисяч гривень.