RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Рабинович розкритикував владу за спроби відпустити радикалів, які обстріляли автобус "Патріотів - За життя"

Зараз ведеться активна робота, щоб відпустити представітелей̆ "Азова" і "Нацкорпуса", які стріляли в автобус з активістами організації "Патріоти - За життя" під Харковом, і на думку опозиційних політичних сил, це "лакмусовий папірець ситуації в країні".

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович в ефірі програми "Прайм" на телеканалі "112 Україна".

Політик зазначив, що 60 дней̆, що перебували під вартою фігуранти обстрілу, закінчуються.

"Ведеться активна робота, в тому числі і з "зеленими", і з правоохоронцями, щоб відпустити цих бандитів з "Нацкорпуса" і "Азова". Ось де лакмусовий папірець того, що є. Бандити - це бандити, так називайте їх бандитами! Злочинці - це злочинці, а політики - це політики. це різні речі. Як тільки ми почнемо це робити - називати речі своїми іменами - ось тоді і побудується країна", - упевнений Вадим Рабинович.

Вадим Рабинович зазначив, що напади на людей зі зброєю не є нормою для цивілізованої держави і закликав представників конфесій провести всеукраїнський молебень.

"Я вважаю, що у нас все перекручено. Ідеальним, на мій погляд, варіантом розставити все по місцях, було б ось що: зібратися керівникам усіх конфесій і провести один молебень по вигнанню диявола, в першу чергу - з будівлі на Банковой̆, а потім і з всієї України. Адже такого кошмару, що твориться у нас, немає жодній країні світу! Хіба десь ще можна побачити, щоб по вулицях бігала банда, називала себе патріотами і стріляла в людей̆. Це - норма для України, але не для цівілізованої країни, якою ми хочемо стати", - резюмував Вадим Рабинович.