RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вибухи на військових складах в Калинівці: рішення суду засекретили

Українська прокуратура розпорядилася закрити доступ до рішень суду у справі про вибухи на військовому арсеналі поблизу Калинівки Вінницької області.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на офіційну відповідь Державної судової адміністрації на запит агентства.

"Відповідно до постанови Військової прокуратури Центрального регіону України від 5 жовтня 2017 про застосування заходів безпеки, підприємство (Інформаційні судові системи) отримало доручення Державній судовій адміністрації України щодо обмеження в Єдиному державному реєстрі судових рішень доступу до постанов (рішень), винесених Вінницьким міським судом Вінницької області в кримінальному провадженні ", - йдеться у відповіді.

Разом з тим дізнатися про причини такого розпорядження не вдалося.

Нагадаємо, увечері 26 вересня на 48 арсеналі Міноборони в районі Калинівки Вінницької області почалася детонація боєприпасів.

Про причини, які спричинили масштабну НП в Калинівці читайте в колонці військового експерта Олега Жданова на "Апострофі": Не обов'язково Путін: три версії вибухів в Калинівці.