RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії раптово перенесли засідання суду по українцю Грибу

Засідання районного суду міста Краснодар (РФ) щодо обрання запобіжного заходу викраденому в Білорусі українцю Павлу Грибу перенесли на 15 грудня.

Про це в Facebook повідомив його батько Ігор Гриб.

"ФСБ вирішило ускладнити нам життя і перенесло засідання суду з розгляду запобіжного заходу утримання Павла на 15 грудня. Можливо, щоб іноземні дипломати не потрапили на суд?", - написав він.

Нагадаємо, раніше батько Гриба повідомляв, що засідання у справі його сина призначено на 19 грудня. Також він говорив про те, що в засіданні можуть взяти участь представники дипломатичних місій європейських країн.

Нагадаємо, Павло Гриб був викрадений в Білорусі, коли приїхав туди на зустріч з дівчиною з Росії. Згодом з'ясувалося, що російські спецслужби вивезли українця у Краснодар. У Росії Гриба звинувачують за статтею 205.1 КК РФ (сприяння терористичної діяльності). Рішенням суду від 17 серпня українець був заарештований на два місяці. Потім цей термін був продовжений.

Детальну історію Павла Гриба читайте в матеріалі "Апострофа": "Ловля на живця": нові подробиці викрадення українця Павла Гриба Росією.