RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Туреччині звільнили росіянина, якого підозрюють у вбивстві українця

Прокуратура Туреччини звільнила з-під варти 30-річного росіянина, який минулого літа на курорті Аланія завдав смертельного удару українцю Андрію Сові.

Про це повідомили в МЗС України, передає "Укрінформ".

"Консульство України в Анталії тримає на постійному контролі питання продовження прокуратурою Туреччини слідства у справі громадянина Російської Федерації, який завдав смертельного удару громадянину України А.Сові у липні минулого року на курорті Аланія. За отриманою консульством від прокуратури Туреччини інформацією, підозрювана у скоєнні злочину особа була звільнена з-під варти", - зазначається у документі.

У МЗС поінформували, що консульство України в Анталії надіслало додатковий запит у прокуратуру з метою отримання більш детальної інформації, зокрема щодо місця перебування згаданої особи, і пообіцяли поінформувати про результати його розгляду турецькою стороною.

Як повідомляв "Апостроф", 7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія - Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з'ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою. Андрій Сова помер 14 липня в лікарні.