RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Органи поліції зривають судові засідання - адвокат затриманих ветеранів Кухарчука та Довбиша

Адвокат затриманих ветеранів Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша повідомив, що апеляційні засідання його підзахисних зривають саме поліцейські.

Про це він написав у Facebook.

"Судові засідання у справі Кухарчука та Довбиша неодноразово зривали і сьогодні намагалися зірвати органи поліції м. Києва. Це стало відомо завдяки наполегливій позиції народного депутата України Шараськіна Андрія. Лише за його особистого втручання та наполегливості сьогодні засідання відбудеться", - повідомив адвокат.

На відео, опубліковане Вербінцем, депутат пояснює, що гальмівним фактором стали проблеми з роботою органів досудового слідства, а саме з Печерським управлінням поліції, яке й веде цю справу.

"Ми конструктивно це питання дослідили й виявили, де можуть бути проблеми. І тут якраз з боку Київського ізолятора - повна співпраця, вони діють згідно зі своїми інструкціями. Те саме продемонстровано й з боку апеляційного суду, де також знайшли всі документи, які направлялися. Найслабша ланка, поки що, це слідчий і орган досудового розслідування", - пояснив Шараськін.

Також він запевнив, що сьогодні проблем із доправленням ветеранів до суду виникнути не повинно. Згідно анонсу, судове засідання - в Апеляційному суді о 14.30.