RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Нардеп оцінила план Тимошенко щодо виведення країни з кризи

Юлія Тимошенко єдина з усіх кандидатів зможе вивести країну з глибокої економічної кризи, так як має чітку програму перезавантаження владних інститутів.

Про це заявила народний депутат від "Батьківщини" Олена Шкрум на телеканалі "1+1".

На її переконання, чинна влада "створила свій приватний суспільний договір", за яким дозволяє красти соратникам. Як приклад, Шкрум привела голів обласних і районних адміністрацій, які виведені з-під дії закону про держслужбу.

"Сьогодні ситуація виглядає так, що влада вирішила і далі розділяти суспільство: на тих, хто за них, і тих, хто проти", - констатує представник "Батьківщини".

У той же час, за всіх інших, хто говорить, що потрібен новий суспільний договір, нові правила, потрібна європейська Україна - називають "рукою Кремля", додала Шкрум.

"Сьогодні всі інститути працюють на руку олігархічному змови. Все це треба вичистити і перезавантажити", - зазначила депутат.

Шкрум також процитувала слова Джеймса Робінсона: "Якщо інститути працюють з верховенством права для всіх, то держава економічно зростає. Якщо ж інститути деструктивні і працюють на конкретну особу - як в Африці, Латинській Америці і Україні - то ми маємо те, що маємо".