RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ватажки "ЛНР" розпорядилися заблокувати сайт відомого проросійського пропагандиста

Так званий міністр зв'язку самопроголошеної "ЛНР" Михайло Сурженко підписав документ з переліком інтернет-ресурсів, які повинні бути заблоковані для доступу мешканцям окупованої частини Луганської області.

Скан-копію паперу опублікував на своїй сторінці журналіст Денис Казанський. Він звернув увагу на те, що в перелік потрапив сайт одіозного прокремлівського блогера Анатолія Шарія.

"Бгг, в ЛНР заборонили Шарія. Тепер я бачив все", - написав Казанський.

У коментарі до запису інші блогери ставлять риторичне питання, чому ж Шарій так не догодив ватажку бойовиків Ігорю Плотницькому, а також вказують на те, що він потрапив в один список з групами "синіх китів".

Нагадаємо, раніше бойовики розпорядилася заблокувати більшість українських ресурсів. Жителі окупованих територій таким чином позбулися можливості отримувати інформацію з альтернативних ЗМІ.

Раніше "Апостроф" повідомляв про результати моніторингу інтернет-видань, підконтрольних так званим "ДНР" і "ЛНР". Дослідження показало, що кожна десята розміщена на них новина є фейком, а більшість матеріалів присвячені похвалі ватажків.