RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розглядаємо всі божевільні варіанти: стало відомо про підготовку Трампом пакету серйозних заходів проти КНДР

У відповідь на найбільше ядерне випробування КНДР в адміністрації президента США Дональда Трампа розробляють комплекс дипломатичних і військових заходів, що включають в себе кібератаки і посилення наглядових та розвідувальних операцій, які повинні перешкодити прогресу ядерної програми Північної Кореї.

Про це повідомляє сайт американського телеканалу NBC.

США внесуть на розгляд до Радбезу ООН резолюцію, яка передбачає інспектування суден, які прибувають у порти КНДР, або їх залишають.

Також розглядає варіант нафтового ембарго, заборона на постачання текстильної продукції та заборона на прийом на роботу північнокорейських робітників.

США також можуть перемістити в Південну Корею нові види озброєння, якщо Сеул попросить про це або ввести нові персональні санкції проти Кім Чен Ина.

"Ми розглядаємо всі божевільні варіанти, навіть ті, які ніколи не втілимо в життя. Тільки після цього ми розуміємо, чому потрібно відмовитися від того чи іншого можливого рішення", — сказало джерело видання.

Як повідомляв "Апостроф", глава КНДР Кім Чен Ин влаштував грандіозний концерт з банкетом для військових і вчених, які брали участь у створенні водневої бомби.