RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Матиос несет несусветный бред: Карп рассказал о проблеме контроля над границей с Венгрией

Член наглядової ради ГО "НПУ "Межигір'я" Дмитро Карп прокоментував слова головного військового прокурора Анатолія Матіоса про проблеми з контролем над значною ділянкою українсько-угорського кордону.

Про це Дмитро Карп написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, частина кордону з Угорщиною дійсно була передана в приватні руки, але це не означає, що весь кордон є приватним.

Також Карп упевнений, що ця проблема виникла не сьогодні і подібні заяви головного військового прокурора Анатолія Матіоса можуть бути використані для підігрівання теми сепаратизму в регіоні.

"Є проблема з західним кордоном? Звичайно є, і не тільки з кордоном. Всі держоргани просто кишать людьми Медведчука, і якщо артерії ще можна хоч і болісно, але швидко змінити, то систему капілярів, побудовану десятиліттями, там швидко не розбудуєш без шкоди для цілого організму. Але замість вирішення чи хоча б озвучування даної проблеми, Матіос несе нісенітницю про приватний кордон в 2017 році і підігріває і без того запалену тему Закарпаття", - зазначив Карп.

Як повідомляв "Апостроф", раніше член наглядової ради ГО "НПУ "Межигір'я" Дмитро Карп звернув увагу на дивний інтерес головного військового прокурора Анатолія Матіоса до маєтку "Межигір'я".